Frances Nijssen

BiografieFrances Nijssen4

Frances Nijssen is zelfstandig gevestigd organisatiecoach, supervisor en als leiderschapstrainer verbonden aan verschillende instituten. Naast opleidingen op het terrein van management en orgnisatieverandering, studeerde ze aan het Berlijnse Institut für  Core-Energetik. Zij begeleidt processen van leiderschapsontwikkeling o.a. binnen de Nationale Politie, onderwijs en de gezondheidszorg. Zij volgt reeds jaren een intensieve scholing in het Tibetaans boeddhisme en begeleidt daarin studie- en meditatiegroepen. Zij verwierf de graad van Semrig Thablam Mawa (STM) in Unity in Duality aan het Tarab Institute en geeft workshops over boeddhistische psychologie (vanuit Unity in Duality-perspectief) in binnen- en buitenland.

Korte inhoudsbeschrijving workshop

‘A hero’s journey goes down! ‘  – leiderschapstraining vanuit boeddhistisch perspectief

Het huidig tijdsgewricht vraagt om een nieuw soort leiderschap. Geen krachtige persoonlijkheden met een eigen visie op de toekomst and ‘how to get there’,  maar verlichte geesten die binnen een complex krachtenveld een groter geheel voorwaarts kunnen manoeuvreren. De vraag is hoe dit leiderschap te ontwikkelen.

‘Wijsheid’ in de zin van contact met de diepere aard van de werkelijkheid is daarvoor essentieel. Volgens de traditie vraagt dit een radicale uiteenzetting met  diepe angsten en schaduwkanten. Hoe deze transformatie te realiseren in onze moderne tijd is het onderwerp van deze workshop.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr