nn
Boeddhisme & Psychologie
een pagina gewijd aan de raakvlakken tussen boeddhisme, psychologie en filosofie

Opmaak

De opmaak van deze site is met opzet zo eenvoudig mogelijk gehouden. Om het geschikt te maken voor zowel grote als kleine schermen is er de mogelijkheid om het geheel complexer te maken of om het te vereenvoudigen. Heeft u een heel groot pc-scherm, dan kan het voor de leesbaarheid fijn zijn het browser-window te verkleinen.
Er is gekozen voor een wat donkerdere achtergrond omdat dat ook minder energie vraagt dan een witte achtergrond (ook al is de impact van deze website minimaal). Ook is alles achterwege gelaten waar cookies voor nodig zouden zijn. Het resultaat oogt wellicht niet flitsend en supermodern, maar het gaat uiteindelijk om de inhoud.


Disclaimer

Wat op deze pagina's gepubliceerd wordt is een interpretatie van boeddhisme. Het streven is om alles zo goed mogelijk te onderbouwen. Dat wil niet zeggen dat andere lezingen niet mogelijk zijn. We streven naar voortschrijdend inzicht, en versies kunnen op grond van opmerkingen en nieuwe inzichten bijgewerkt worden.
We vertegenwoordigen geen enkele boeddhistische traditie, ook al is de invloed vanuit Indo-Tibetaans boeddhisme groot, en claimen geen wetenschappelijke empirische onderbouwing, tenzij die te geven valt.


Bijdragen

Deze site is begonnen als eenmansactie maar hoeft dat niet te blijven. Wil je een bijdrage leveren dan ben je van harte welkom. Hou er dan rekening mee dat artikelen eerst gelezen worden en van opmerkingen worden voorzien. Wat niet voldoende onderbouwd is zal bevraagd worden. Dus hou er rekening mee als je een artikel aanbiedt je eerst te maken krijgt met op- en aanmerkingen.


Auteursrecht

Alle rechten van de inhoud van de artikelen liggen bij de auteur.
De artikelen zijn vrij om te lezen en te delen, mits rekening wordt gehouden met auteursrecht.
U mag er uit citeren en artikelen delen mits duidelijke vermelding van de auteur. Wilt u teksten overnemen in publicaties, online of op papier, dan is overleg over de voorwaarden vooraf gewenst.


Donaties

Zoals u kunt zien staan er geen advertenties op de site. Wij bieden de artikelen gratis aan en hebben er geen directe inkomsten uit. Wilt u ons werk ondersteunen of uw waardering uitdrukken in de vorm van een donnatie dan is dat welkom op:
NL04TRIO0777830647 t.n.v. Keurntjes

Dit is een particuliere rekening. De donaties zullen gebruikt worden voor onderzoek en publicaties gerelateerd aan het onderwerp van deze site.


Contact

Voor vragen of opmerking kunt u mailen naar info@boeddhisme-en-psychologie.nl
Ook als u/je kanttekeningen plaats bij wat er geschreven is, is dat van harte welkom. Het kan altijd bijdragen aan verdieping, nuanceringen of een toelichtende voetnoot of artikel.

Privacy

Deze site maakt geen gebruik van cookies en verzamelt gaan data van bezoekers. Als u contact met ons opneemt worden contactgegevens enkel bewaart in zoverre dat relevant is om op uw vragen of opmerkingen te reageren.

Robert Keurntjes